U-19’a Büyüksır farkı
Karışık 1

U-19’a Büyüksır farkı

Kahramanmaraş Amatör Ligi U-19 grubunda mücadele eden Büyüksırspor-Kümbetspor’a gol oldu yağdı.

05 Ocak 2016 - 10:22

U-19 Yerel Amatör Kümede birbirinden önemli karşılaşmalar oynanırken U-19’da fark yaratan ekiplerden bir tanesi Büyüksırspor oldu.

Bu sezon U19 kategorisinde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu hedef doğrultusunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Büyüksırspor, zorlu maçtan da galibiyetle ayrılarak seriye devam etti. Saim Çotur futbol sahasında hafta sonu oynanan maçta güzel bir oyun ortaya koyan Turuncu- Beyazlılar, aldığı bu galibiyetle de grubunda farkını gösterdi. Rakibi karşısında maçın her iki yarısında da zorlanmayan Büyüksırspor’un gençleri karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 kapattı. İlk golü konuk ekip Kümbetspor atarken ikinci yarıda istediği sonuca bulduğu 3 golle ulaştı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakip kalede tehlikeli ataklar geliştiren Büyüksırspor, daha maçın ilk dakikalarında Kümbetspor kalesinde peş peşe pozisyonlar buldu. Rakibi karşısında bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren Kümbetspor 3 dakikada Vahitle golü bulurken 0-1 geri düştüğü karşılaşmanın 6. Dakikasında Oktay eşitliği getiren isim oldu. 27. Dakikasında Hakan ile öne geçen ev sahibi ilk yarıyı bu skorla tamamladı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında, ilk yarıda 2-1’lik skorun verdiği rahatlıkla sahada daha farklı bir oyun sergileyen Büyüksırspor, Kümbetspor'u sahadan âdeta sildi. İkinci yarının başlarından itibaren kontrollü oyunu elinden bırakmayan Büyüksırspor, bu yarıda da rakibi karşısında50 dakikada oyuna sonradan giren Yaşar ile farkı 2 ye çıkardı. 55. Dakikada Murathan dan yoksun kalan Büyüksırspor 72. Dakikada Oktay ile 4-1 yaparken 78. Dakikada penaltıdan Hacı Abdullah ile skoru 5-1 yaparak karşılaşmanın skorunu belirleyen ismi oldu.  Artık bu dakikadan sonra her iki takımında çabaları yetersiz kaldı ve Büyüksırspor, sahadan 5-1 gibi farklı bir sonuçla galip ayrılmasını bildi. Galibiyet sonrası Büyüksırspor'lu futbolcular, farklı kazanmanın sevincini hep birlikte yaşadılar.

 

MÜSABAKA TABLOSU

Stadyum; Saim Çotur

Hakemler; Ökkeş Gönen, Ali Can Demirci, Kurthan Karaturna

Büyüksırspor; Ö. Faruk Parlak, Murathan Bacak, M. Mümin Tüten, İsmail Çevik, Soner Değirmenci, Murat Yörükhal, Oktay Eşin, Hacı Abdullah Koz, Hasan Yıldız, Samet Turan Bilgiç, Hakan Gözükara

Kümbetspor; Yaşarcan Büyükçıngıl, M. Enes Armut, A. Salih Nergiz, H. İbrahim Baykuş, Ali Yarım, Cuma Şişman, Vahit Akkaya, Cuma Kuşpınar, Ahmet Tecirli, Oğuzhan Kara, Orhan Uzun

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x