Uyuşturucu trafiği polis barikatına takıldı

Uyuşturucu trafiği polis barikatına takıldı

Kahramanmaraş’ın Göksun ve Elbistan ilçelerine uyuşturucu sokmaya çalışanlara yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

20 Mart 2017 - 12:35

Olay, 17 Mart Cuma günü Göksun ve Elbistan ilçelerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Elbistan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Bürosu Uyuşturucu İle Mücadele Timi, İstanbul’dan Elbistan’a uyuşturucu trafiği olacağı yönünde ihbar aldı. Alınan ihbar kapsamında takibe alınan Serkan Bozkurt isimli şahsa ilçe girişinde otobüste iken operasyon yapıldı. Şüphelinin şahsi eşyaları arasında bir miktar extacy ve ateş buz olarak tabir edilen metafetamin ve esrar ele geçirildi. Operasyonu genişleten ekipler ilçe merkezinde Ali Osman Çoşkun isimli şahsın ikametinde arama yaptı. Yapılan aramada esrar maddesi ve metafetamin ele geçirdi. Operasyon kapsamında Refik Kaya isimli şahıs da yakalandı.

Aynı gün uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon da Göksun ilçesinde yapıldı. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine uyuşturucu getireceğini tespit eden ekipler, İbrahim Kuşçu isimli şahsı takibe aldı. Ekipler, Kahramanmaraş’tan Göksun’a gitmek üzere şehir içi toplu taşıma aracına binen Kuşçu’yu Göksun ilçesinde minibüsten iner inmez yakaladı. Şüphelinin üzerinden satışa hazır hale getirilmiş 3 paket esrar maddesi bulundu.

Yapılan iki operasyonda 350 gr esrar maddesi, 5 adet ecxtacy hap, 2.91 gr ateş buz olarak tabir edilen metafetamin maddesi ve bir miktar toz esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanıp adliyeye sevk edilen 4 uyuşturucu satıcısı tutuklandı. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akkent A.Ş.’de Torpil ve Mobbing Kul Hakkına Girmiyor Mu?
Akkent A.Ş.’de Torpil ve Mobbing Kul Hakkına Girmiyor Mu?